Om

Jeg hedder Anne Risborg Madsen og er privatpraktiserende ernæringsterapeut DET og RAB-godkendt. Jeg tilbyder 1 til 1 konsultationer og holder kurser og foredrag på skoler, institutioner og i fitnesscentre. 




1:1 konsultationer


Første konsultation, 1,5 timer, 750 kr.


Opfølgende konsultationer, ca. 1 time, 550 kr. 


Pakke: 1 x første konsultation + 2 x opfølgningskonsultationer, 1500 kr, 


Pris for studerende: henhv. 650 kr og 450 kr


Hvis du er henvist af læge og heilpraktiker Susanne Lottrup, Hvalgabet: henhv. 650 og 450 kr.


Jeg tilbyder også Skype-konsultationer


Foredrag


Jeg holder kursusforløb og foredrag i mine specialer på institutioner, skoler, arbejdspladser og i fitnesscentre.


Eksempler på emner:


Fit for fitness?- om hvordan man får maksimalt ud af sin træning.


Sommerfuglejagt - søvn i et ernæringsterapeutisk perspektiv - om hvordan forskellig slags mad påvirker søvnen, og hvordan man ved at spise med respekt for døgnrytmen kan opnå en god søvn og et større overskud.


En velsmurt fordøjelse – hvordan? Tarmbakterier er blevet hipt! Hvad kan du selv gøre for at få en sund tarm og en god fordøjelse?


Knogleskørhed - en sygdom eller et vilkår? Hvordan afhjælpes knogleskørhed naturligt? Sunde knogler hele livet.


Sundhedsboost: kursusforløb på 21 dage, 2 undervisningsdage, kostplaner og løbende sparring. I samarbejde med ernæringsterapeut Mette Bie , mette-bie.dk



Jeg tilrettelægger gerne foredrag eller kursusforløb med fokus på de emner der optager jer. Ring og få et tilbud. Prisen aftales individuelt



CV



Født 1960 


Cand. phil, fransk, Aalborg Universitet, 1984


Uddannelsesforløb i meditation, personlig og spirituel udvikling, Center for Spirituel Integration v/ Dan Noltensmeier, Viby J., 1992-2007


Kursusforløb om undervisning af mennesker med psykiske traumer, Dansk Flygtningehjælp, 1996-2000


Vægtstoprådgiveruddannelsen, NUMO/Sundhedsstyrelsen, 2012; sst.dk 


Anatomi, fysiologi og sygdomslære, Kostakademiet, Hover Sundhedshøjskole, 2013-2015; kostakademiet.dk


Polaritetsterapi modul 1, Healingcenter Aarhus, 2015, healingcenteret.dk


Ernæringsterapeut-uddannelsen, Center for Ernæring og Terapi, København, 2013-2016; cetcenter.dk


Løbende ajourføring i ernæringsterapi,2017-2019, detforening.dk


Min historie 


Jeg  har altid på en eller anden måde været optaget af mad. Tidligt hjalp jeg til med maden derhjemme og nød at få lov til selv at stå for aftensmaden.


Som 15-årig valgte jeg at blive vegetar. I løbet af de følgende 10 år læste jeg alle de bøger jeg kunne opdrive om, hvordan man får dækket sine næringsbehov uden kød, og jeg eksperimenterede med forskellige vegetariske kostretninger. Da jeg blev gravid, mærkede jeg imidlertid en helt konkret sult efter kød og begyndte at spise kød igen.


Som ung pige var jeg et år i huset i Frankrig. Da min "madmor" mærkede min interesse for madlavning, overlod hun køkkenet til mig, hvorefter jeg alene stod for planlægning, indkøb og tilberedning af både middags- og aftensmad i huset, som udover mig talte 4 personer.

I samme periode fik jeg en fransk kæreste og med i købet en herlig sydfransk svigerfamilie, hvor ikke blot min svigermor stod i køkkenet, men også en tante og en mormor. De tre kvinder lavede mad i lange baner og det dagen lang. Jeg stod gerne på sidelinjen og sugede til mig af deres ekspertise. Den dag i dag laver jeg stadig tomatsovse, ratatouille, stegte auberginer og purerede supper inspireret af det, jeg lærte dengang.


Med til min historie om mad hører, at jeg som ung var plaget af en række forskellige helbredsproblemer: kronisk forstoppelse, evindelige halsbetændelser, svamp, tilbagevendende hold i ryggen samt konstante, svære mavesmerter, som lægen mente skyldtes irriteret tyktarm. Da lægens udskrivninger af penicillin og smertemedicin ikke virkede, begyndte jeg at undersøge, hvad der kunne ligge bag.  


Dermed startede en livslang interesse for, hvad mad og livsstil gør ved kroppen. Det lykkedes mig i årenes løb at blive ubalancerne kvit. Dog blev mavesmerterne ved med at være min tro følgesvend. Indtil jeg startede på uddannelsen i ernæringsterapi i 2013.

Her lærte jeg bl.a. om sammenhængen mellem de fysiologiske processer i mave- tarmkanalen og madens betydning for fordøjelsen. Jeg fik dermed redskaberne til at rette op på grundlæggende ubalancer i tarmen, og jeg er siden blevet permanent smertefri. Det ligger udenfor ords beskrivelse, hvad en smertefri tilstand betyder for min livsglæde og adgang til energi i hverdagen i dag.

Mail: kontakt@naering.dk

Tlf: 61 46 65 19

Adresse: Nørholm Villavej 43, 9240 Nibe